KREKOLAS TRAFIKSKOLA

PREMIUM MEMBER

Välkommen till Krekolas Trafikskola i Eskilstuna!

 

Tillsammans har vår kunniga och välutbildade personal över 100 års erfarenhet i att utbilda elever till sina körkort i Eskilstuna.

Vi erbjuder dig en modern och kvalitétsäkrad körkortsutbildning.

 

Vi tillhandahåller följande utbildningar på Krekolas Trafikskola:

Handledarutbildning, riskutbildning för bil och mc, bil körkort, cm körkort, mopedutbildning för klass 1 och 2, BE, utökad B behörighet, taxiförarlegitimation samt sparsam och miljövänlig körning.

 

Vi hjälper gärna till utifrån kundens önskemål och förutsättningar. Vi har traditionell förarutbildning samt intensivkurser för den som vill ha en intensivutbildning.

Välkommen till oss och ta ditt körkort i Eskilstuna.

Du får 10% extra vid köp av presentkort

För att utnyttja rabatten och genomföra köp av presentkort +10% extra kommer du in till oss på trafikskolan, visar upp ditt medlemskort och betalar direkt på plats. Vi tar både kort och kontanter.

 

Du kan också maila oss på info@krekolas.se och göra en beställning. Skriv vilken summa du vill ha presentkortet på samt skicka med ditt medlemsnummer i BOS. När vi får din beställning kommer vi ange det BG nummer som du ska förskottsbetala in på. När vi får in pengarna så skickar vi presentkortet med 10% extra.

DIN KONTAKTPERSON

 

Johan Krekola

johan@krekolas.se

016 - 13 95 00

OM BIMMERS OF SWEDEN

 

BIMMERS OF SWEDEN grundades augusti 2010. Vårt huvudsyfte är att förena alla som kör BMW med vårt årliga event på Mantorp Park samt vår grupp på facebook.

 

2018 arrangerade vi ett av de största BMW-eventen i världen.

Det var 1407 BMW på plats.

 

Vi stödjer och bidrar till Barncancerfonden.

De nio senaste träffarna har vi samlat in 424 710 kr.

 

BIMMERS OF SWEDEN är ett registrerat företag - 559079-6313.

Namn och logotype är upphovsrättskyddade enligt svensk lag.