KREKOLAS TRAFIKSKOLA

PREMIUM MEMBER

Välkommen till Krekolas Trafikskola i Eskilstuna!


GULDMEDLEM i STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund)

En av få trafikskolor i Sverige som fått denna utmärkelse!


Tillsammans har vår kunniga och välutbildade personal över 100 års erfarenhet i att utbilda elever till sina körkort i Eskilstuna.

Vi erbjuder dig en modern och kvalitétsäkrad körkortsutbildning.

Krekolas Trafikskola var med i körutbildningen av programledarna inför det nya, svenska TV-programmet Top Gear.


Vi tillhandahåller följande utbildningar på Krekolas Trafikskola:

Handledarutbildning, riskutbildning för bil och mc, bil körkort, cm körkort, mopedutbildning för klass 1 och 2, BE, utökad B behörighet, taxiförarlegitimation samt sparsam och miljövänlig körning.


Vi hjälper gärna till utifrån kundens önskemål och förutsättningar. Vi har traditionell förarutbildning samt intensivkurser för den som vill ha en intensivutbildning.

Välkommen till oss och ta ditt körkort i Eskilstuna.

Du får 10% extra vid köp av presentkort

För att utnyttja rabatten och genomföra köp av presentkort +10% extra kommer du in till oss på trafikskolan, visar upp ditt medlemsnummer och betalar direkt på plats. Vi tar både kort och kontanter.


Du kan också maila oss på info@krekolas.se och göra en beställning. Skriv vilken summa du vill ha presentkortet på samt skicka med ditt medlemsnummer i BOS. När vi får din beställning kommer vi ange det BG nummer som du ska förskottsbetala in på. När vi får in pengarna så skickar vi presentkortet med 10% extra.

DIN KONTAKTPERSON


Johan Krekola

johan@krekolas.se

016 - 13 95 00