FERRITA

PREMIUM MEMBER

Ferrita utvecklar, tillverkar och säljer rostfria avgassystem till olika typer av bilar, specialfordon, stationära/portabla maskiner och motorer, samt specialprodukter för processindustrin.

Företagets engagemang inom motorsport representerar en viktig del för utveckling och test av produkterna. Affärsidén är i korthet att genom utveckling förse marknaden med avgassystem av högsta kvalitet, prestanda, ljud och effekt.


I sortimentet som presenteras i webbshopen på hemsidan www.ferrita.com finns leveransbara standard- och sportsystem, ett brett sortiment av universaldelar, ljudventiler, katalysatorer, ändrör, luftfilter, värmeisolering och sound boosters för aktivt ljud. Utöver detta sker också motoroptimering av bilar.

Ferrita är officiell leverantör av Akrapovic avgassystem, Eventuri- och BMC sportluftfilter och har agenturen för Sprint sportluftfilter.
Ferrita är också officiell leverantör för HJS katalysatorer och Maxhaust Sound Booster.

För komplett utbud kontakta oss gärna!


Missa inte Ferrita-filmerna som du ser på Youtube.

10% RABATT

Till ”BIMMERS OF SWEDEN PREMIUM MEMBER's” lämnar Ferrita 10% rabatt på platsbyggda specialsystem vilket görs vid fabriken i Köping, samt övriga sortimentet (ej Akrapovic och Eventuri).


För prisuppgifter, information och tidsbokning, ring kundtjänst på tel.nr. 0221-18070, eller per mejl: mail@ferrita.com

För att erhålla rabatten skall man vid förfrågan och beställning, hänvisa till att man av Bimmers of Sweden Premium Member, samt ange det personliga medlemsnumret.

DIN KONTAKTPERSON


Micael Ljungström

micael.ljungstrom@ferrita.com

0221 - 180 70