HOUSE OF MOTORSPORT

PREMIUM MEMBER

Performance ☆ Purpose ☆ PassionVi är ett svenskt företag med kontor & lager i Sverige.

Hos oss hittar ni allt och lite till för att göra er bil till något alldeles extra! Oavsett om ni söker efter sedvanliga reservdelar & tillbehör, styling & tuning eller motorsport & drifting så har ni hamnat rätt. Saknas något i shopen? Slå en signal, skicka ett mejl eller DM oss på sociala medier så tittar vi på det snarast!


I House of Motorsports webbutik (Houseofmotorsport.com) hittar ni idag över 60000 produkter varav många finns i lager för omgående leverans. Beställer ni innan klockan 12.00 och varan finns hemma så skickas paketet samma dag, vilket uppskattas väldigt mycket av er som snabbt behöver en viss del för att få färdigt projektbilen i tid.


Våra kunniga och trevliga medarbetare är här för att hjälpa er med allt kring er order och allt som hör bilen till, samt givetvis sponsringsförfrågor och mer därtill. Detta är inte “bara” ett jobb för oss, detta är en livsstil och något vi genuint brinner för. Om ni tar en titt på våra medarbetares bilar så förstår ni, det är sällan dem förblir i originalutförande 😉

Om det mot förmodan saknas något i webbutiken så har vi troligtvis produkten i vårt sortiment oavsett, och kan således lägga upp denna för beställning i shopen, oftast samma dag. Känn er varmt välkomna att höra med oss på tel, mejl eller Facebook / Instagram så ska vi göra allt vi kan för att lösa det.


HOM’s vision är “en unik bil på varje uppfart samt en “motorsport som växer och frodas i Sverige”.

10% RABATT

Vi lämnar 10% rabatt på hela sortimentet, men vid större beställningar kan vi erbjuda ännu bättre priser.

För att erhålla din rabatt kontaktar du HOUSE OF MOTORSPORT på kund@houseofmotorsport.com

Bifoga ditt medlemsnummer i mailet så får ett mail tillbaka med en rabattkod att använda i kassan.

DIN KONTAKTPERSON


Jonathan

kund@houseofmotorsport.com

0322 - 64 41 45